понеділок, 06 жовтня 2008 12:44

Біл Гейтс не побачив в економіці США ознак депресії

Рецесія або депресія не загрожують американській економіці, заявив мультимільярдер Біл Гейтс.

"Економіка, схоже, може дещо опуститися, але немає нічого схожого на велику рецесію або депресію", - сказав Гейтс.

За словами Гейтса, після кризи з фінансовими інструментами, прив"язаними до іпотечних кредитів, влада США зараз "маневрує, щоб ця інфекція не розповсюдилася у нас ще ширше".

"Не схоже, аби таке виправлення яким-небудь драматичним чином звернуло зі шляху економіку, щоб університети і фармацевтичні компанії не проводили дослідження і щоб компанії з комп"ютерного програмного забезпечення не наймали ще більше інженерів, аби поставляти (продукцію) на ринок, який зрештою буде ще більший", - заявив Гейтс.

"Поки це ще не торкнулося основоположних речей, що відбуваються сьогодні в світі, таких, як збільшення масштабу економіки, збільшення кількості людей, які вступають до коледжів, і розширення наукового знання", - вважає він.

Гейтс володіє найбільшим в США статком, який на 17 вересня 2008 року оцінювався в 57 мільярдів доларів, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Біл Гейтс не побачив в економіці США ознак депресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі