субота, 04 липня 2020 21:44

Бійка у Києві: Зеленський звернувся до Авакова та Венедіктової

Бійка у Києві: Зеленський звернувся до Авакова та Венедіктової
У Києві сталася масова бійка зі стріляниною. Фото: РБК

Генеральний прокурор України та міністр внутрішніх справ повинні недопустити загострення насильства на вулицях держави та вжити ефективні заходи для спокійного життя громадян.

Відповідне завдання гепрокурорці Ірині Венедіктовій та главі МВС Арсену Авакову поставив президент Володимир Зеленський, повідомляє пресслужба Офісу глави держави.

"Вимагаю від Генерального прокурора та міністра внутрішніх справ системної та злагодженої координації в роботі, спрямованої на недопущення ескалації насильства на вулицях країни, вжиття зрозумілих і ефективних превентивних заходів для запобігання цьому та забезпечення мирного й спокійного життя громадян України", – заявив Зеленський.

Зеленський наголосив, що порушення громадського порядку, незаконний обіг і застосування зброї, численні напади на громадян, зокрема із застосуванням насильства, викликають серйозну стурбованість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійка в центрі Києва: поліція повідомила подробиці

Вранці 4 липня в Києві, на території літнього майданчика поблизу торговельного центру на вулиці Басейній, сталася масова бійка зі стріляниною.

У результаті інциденту постраждали троє людей. Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганських дій із застосуванням зброї.

Зараз ви читаєте новину «Бійка у Києві: Зеленський звернувся до Авакова та Венедіктової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі