середа, 26 вересня 2007 09:51

Бідна Настя роздяглася для чоловічого журналу (ФОТО)
12

Редакція журналу MAXIM умовляла актрису зробити еротичну фотозйомку ні більше ні менше – аж три роки поспіль, пише  "Твой День".
 Весь цей час зірка серіалу "Бідна Настя" тримала оборону.

Але нарешті, порадившися з мамою, дівчина здалась у полон стилістам і фотографам чоловічого журналу.

Причому аж двічі: в образі брюнетки і блондинки.

Олена неспроста так довго зголошувалась на таку відверту зйомку – вона дозволила собі це вперше і востаннє в житті.

– Я абсолютно не збиралася робити таку відверту фотосесію, – зізнається Олена, – але в якийсь момент увійшла в азарт. Добре, що зараз можна в процесі зйомки відразу дивитися, що виходить. Я дивилася, мені подобалося: давайте спробуємо так, а зараз отак. Коли сама контролюєш творчий процес, можеш собі дозволити проекспериментувати. І до того ж я дуже довіряла і знала, що журнал MAXIM ніколи не допустить жодної вульгарності. Але я офіційно заявляю, що це моя остання зйомка такого роду. Я дозволила собі цю витівку і задоволена результатом, але навряд чи зважуся ще раз. Адже я вихована в дуже строгих правилах і взагалі дівчина серйозна.

Вирішальну роль, як зізнається актриса, у фотосесії зіграла її мама – саме вона стала великим ініціатором всього проекту.

– Мама в мене жінка розумна, рішуча, – сміється Корікова. – Вона сказала: "Олена, ти така красива! Чом би не відобразити себе на століття?" Я й сама подумала: що я згадуватиму на пенсії? Що розповідатиму внукам? А зараз є ця зйомка. Внуки скажуть: "Так, бабуся, а ти була о-го-го!" Але коли що, в усьому винна мама!

Зараз ви читаєте новину «Бідна Настя роздяглася для чоловічого журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі