пʼятниця, 05 вересня 2008 12:14

Безногий інвалід убив трьох чоловік, двох кішок і спробував втекти від міліції

23-річний житель міста Єкатеринбург ножем убив матір і двох сусідів. Затримати його допоміг щур.

У Залізничному районі Єкатеринбургу в п"ятницю вранці 23-річний місцевий житель убив матір і двох сусідів, передає Newsru.com. 

Масове вбивство сталося близько п"яти годин ранку в одній з квартир двохпід"їзного будинку барачного типу по вулиці Єреванській.

За даними слідства, місцевий житель 1985 р.н., інвалід 1 групи, якому раніше відрізало поїздом обидві ноги, озброївшись ножем, ударив в шию матір, 1963 року народження. Після цього в загальному туалеті молода людина убила тим же ножем в груди двох чоловіків, 1956 і 1983 років народження. Чоловіки померли ще до приїзду медиків.

Зловмисник спробував сховатися і сховався в канаві. Але на чоловіка стрибнув великий щур, він скрикнув від переляку, і його виявили міліціонери, що під"їхали, і затримали. Знаряддя злочину вилучені, затриманий знаходиться під вартою, повідомляє "Інтерфакс".

На даний час на місці випадку працюють дві слідчо-оперативні групи - і ГУВС області і Залізничного РУВД.  За попередніми даними, в підозрюваного стався психічний розлад. Як було встановлено, чоловік довго пив і вживав пігулки, тому слідчі допускають, що до часу вбивства підозрюваний знаходився в стані білої гарячки. Перш ніж розправитися з людьми, він убив у себе в квартирі двох кішок, відзначають в міліції.

За фактом випадку вже порушена кримінальна справа по ч.2 ст. 105 УК РФ (вбивство два чи більше осіб). Ведеться розслідування.
Зараз ви читаєте новину «Безногий інвалід убив трьох чоловік, двох кішок і спробував втекти від міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі