вівторок, 11 травня 2010 12:45

Берлусконі домовився із дружиною про умови розлучення

Берлусконі домовився із дружиною про умови розлучення

Прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі і його друга дружина, колишня актриса Вероніка Ларіо узгодили умови розлучення.

Деталі укладеного між подружжям договору не розголошуються, проте журналістам вдалося з'ясувати, що Ларіо збереже права на віллу Бельведері, розташовану неподалік від Мілану. Її вартість оцінюється приблизно у 80 мільйонів євро. При цьому жінка не змогла домогтися від чоловіка щомісячних виплат у 3,5 мільйона євро, як Ларіо спочатку вимагала.

Раніше Берлусконі вже заявляв, що максимально готовий платити дружині 300 тисяч євро на місяць, проте на якій сумі в результаті зійшлися сторони, поки не відомо. У суді повідомили, що переговори між подружжям тривали протягом 5 годин, по закінченню яких вони обмінялися "прохолодним рукостисканням".

Приводом для початку шлюборозлучного процесу став сексуальний скандал навколо Берлусконі. У травні 2009 року Сильвіо Берлусконі звинуватили у зв'язку з неповнолітньою моделлю Ноемі Летицією, після чого у пресі з'явилися чутки про те, що прем'єр Італії періодично користувався ескорт-послугами і влаштовував на своїй віллі вечірки за участю повій.

Сам Берлусконі висунуті проти нього звинувачення категорично відкидав, заявляючи, що став жертвою кампанії, організованої проти нього його конкурентом - медіамагнатом Рупертом Мердоком. Незважаючи на це, дружина Берлусконі Вероніка Ларіо, з якою він перебував у шлюбі більше 20 років, заявила, що не має наміру жити з людиною, що вступає у зв'язки з неповнолітніми, і подала на розлучення.

The Times, Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі домовився із дружиною про умови розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі