пʼятниця, 17 січня 2014 23:44

Беркутівці запевняють, що не били Луценка, він сам впав

Беркутівці запевняють, що не били Луценка, він сам впав

Бійці спецзагону "Беркут" не били опозиціонера Юрія Луценка під час сутички 11 січня біля Святошинського райвідділу, а він сам впав.

У цьому переконує заступник начальника київського "Беркута" Микола Тягнирядно. За його словами, Луценко впав за 5 метрів від міліціонерів. Тож вірогідно, що його штовхнули учасники протесту, або ж він отримав удар каменем.

"Якщо уважно дивитися відео, я декілька раз передивлявся, в якийсь момент видно, що Луценко кидався на "Беркут". Потім своїм прикладом закликав інших це робити. Він вимагав поводитися максимально агресивно. Звісно, в такій метушні хто міг його розгледіти?", - припускає Тягнирядно.

"Той удар, який видно на відео, не міг завдати йому таких ушкоджень. Це не реально. Швидше за все, це не удар, а поштовх. Я вам так скажу: якби боєць його вдарив кулаком, Луценко не встояв би", - запевнив зам начальника "Беркуту".

Зараз ви читаєте новину «Беркутівці запевняють, що не били Луценка, він сам впав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі