четвер, 03 травня 2007 20:36

Березовського змушують самого прибирати полоній в будинку Литвиненка

В Лондоні розгораються спори навколо будинку з трьома спальнями, в якому зі своєю сім"єю жив загиблий в листопаді екс-офіцер ФСБ Олександр Литвиненко. Квартиру в районі Muswell Hill сім"я Литвиненка кілька років орендувала у підприємця Бориса Березовського, а після загадкової загибелі офіцера вимушена була його покинути. Приміщення ж до цих пір лишається закритим, оскільки все ще містить сліди смертельно небезпечного ізотопу полоній-210.

За рішенням міської ради, всі витрати з дезактивації лягають на власника будинку, тобто мільярдера Бориса Березовського. Проте сам Березовський назвав це рішення міської ради "сміхотворним", оскільки за будь-який збиток повинні платити відповідальні за вбивство.

За оцінкою експертів, якщо роботи з дезактивації так і не будуть проведені, то через декілька років будинок стане придатним для життя у будь-якому випадку. Але наявність в районі "нехорошої квартирки" негативно відіб"ється на цінах на нерухомість (за матеріалами NEWSru).

Зараз ви читаєте новину «Березовського змушують самого прибирати полоній в будинку Литвиненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі