субота, 16 червня 2007 12:01

Березовський назвав справу про шпигунство "операцією прикриття"

Борис Березовській, коментуючи відкриття слідчим управлінням ФСБ нової справи про шпигунство, назвав дії російської влади "операцією прикриття".

"На Заході всім вже стало зрозуміло, що Кремль і особисто Путін віддавали наказ про це вбивство (Олександра Литвиненка. Швидше за все, йому обіцяли, що отруту не виявлять ніколи, тому що полоній дійсно ідеальна отрута, але у них не вийшло... І як тепер Генпрокуратурі розслідувати цей злочин? Ось і вигадують операції прикриття у вигляді нових кримінальних справ", - відзначив біглий олігарх.

Вчора ФСБ Росії повідомила про порушення кримінальної справи за фактом державної зради у формі шпигунства. Приводом для нього став виступ бізнесмена Андрія Лугового, звинуваченого британською прокуратурою у вбивстві в Лондоні екс-співробітника ФСБ Олександра Литвиненка. Андрій Лугоий назвав Литвиненка і Березовського агентами британської Мі-6, повідомляє Газета.Ru.


Зараз ви читаєте новину «Березовський назвав справу про шпигунство "операцією прикриття"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі