вівторок, 10 січня 2023 11:16

Вагітна снайперка Емеральд потрапила в лікарню

Вагітна снайперка Емеральд потрапила в лікарню
Євгенія Емеральд вагітною двічі перехворіла на грип. Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Українська снайперка Євгенія Емеральд, яку називають "Жанна Д'арк", потрапила до лікарні. Жінка нині на 27 тижні вагітності. Чекає дитину від чоловіка, теж воїна ЗСУ Євгена Стипанюка.

Вона розповіла в Instagram, що за цей час двічі перехворіла на грип.

"За місяць я двічі перехворіла на грип. Після останнього трохи погано почувалася. Тепер перебуваю під повним наглядом. Чесно кажучи, я тут як у відпустці на курорті. Умови неймовірні, смачна їжа й піклування на найвищому рівні", – розповіла захисниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Снайперка Емеральд показала подарунок від чоловіка на день народження

Емеральд зізналася, що останній місяць року був непростим.

"Останній місяць видався дуже складним для мене. Зразу хочу перепросити за те, що не була на зв'язку, не відповідала і доводилося скасовувати всі зустрічі. Навіть нормально нікого не змогла привітати з Різдвом. Як прийду в себе, хочу багато розповісти про вагітність, про круті дитячі речі, про ваші подарунки, про свій синдром кубління", – написала вона, додавши, що зніматиме пологи й покаже всі емоції.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Євгенія Емеральд (@emerald.evgeniya)

Офіцерка Збройних сил України Євгенія Емеральд, яка незабаром стане матір'ю, зізналася, що їй важко перебувати в тилу. Вдома їй важче, ніж на фронті. І, повернувшись з передової, вона "не має спокою".

Окрім звинувачень у піарі, снайперка постійно отримує погрози і прокльони. Переконує, що слава їй не потрібна. А піар, у якому її звинувачують, забирає "неймовірну кількість енергії і часу".

Зараз ви читаєте новину «Вагітна снайперка Емеральд потрапила в лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі