неділя, 20 квітня 2008 18:08

Бенедикт XVI помолився на місці терактів 11 вересня

Молитву, в якій були згадані жертви терактів 11 вересня 2001 року в США, здійснив сьогодні Папа Римський Бенедикт XVI на тому місці, де стояли зруйновані терористами башти-близнюки Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку. Понтифік також благословив родичів загиблих і співробітників надзвичайних служб, що працювали на місці теракту.

Папа Римський, який сьогодні завершує 6-денний візит в США, також окропив святою водою саме місце терактів в нижній частині Манхеттена, де зараз йде активне будівництво. Багато американців вважають священним цей майданчик, де більш ніж 6 з половиною років тому загинули майже 3 тис. людей.

Бенедикт XVI також зустрівся з родичами жертв трагедії, представниками пожежної охорони і поліції міста, які рятували людей, що опинилися в районі теракту. В ході молитви понтифік попросив Господа принести "спокій в наш жорстокий світ", повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Бенедикт XVI помолився на місці терактів 11 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі