вівторок, 15 січня 2008 15:30

Беназір Бхутто заявляла, що Бен Ладен убитий

Убита терористом-камікадзе Беназір Бхутто заявила в листопаді, що голова терористичної мережі "Аль-Каїда" Усама бен Ладен убитий, і вона знає вбивцю.

Зробив це Ахмед Омар Саїд Шейх - один із засуджених за викрадання і вбивство американського журналіста Деніела Перла. Дивно, але ця фраза, вимовлена Бхутто 2 листопада 2007 року в інтерв"ю англійською мовою в програмі Frost Over the World каналу Al Jazeera, залишилася абсолютно непоміченою.

Згадуючи про зв"язки ворогів, які не хочуть її повернення до Пакистану, вона сказала буквально наступне: Омар Шейх - "людина, яка убила Усаму бен Ладена".

Цей ролик викладений на YouTube, слова про вбивцю бен Ладена Бхутто вимовляє на другій хвилині інтерв"ю. Беназір говорить абсолютно спокійно, називала імена гранично чітко. На момент написання новини короткий варіант ролика подивилося більш 600 тисяч чоловік.

Жоден уряд не прокоментував цю новину. Не зробили цього ні ЦРУ, ні ФБР. Навіть не спростували. Оглушливе мовчання. Навіть не дивлячись на те, що за бен Ладена американці обіцяли нагороду в 25 млн. доларів - за живого або за мертвого. Як мінімум, вони повинні були б переконатися, чи повинні вони виплатити їх Омарові Шейхові, тому самому, який передав Мохаммеду Атте, згідно з даним офіційного розслідування, 100 тис. доларів за декілька днів до 11 вересня і який в той фатальний день знаходився у Вашингтоні.

Потім Беназір з другої спроби була убита. І вже нічого не може сказати про свої джерела інформації. Ніхто з тих, хто її оплакував або поминав, не говорив про її викривальні заяви, зроблені 2 листопада.

При цьому, правда, не можна виключати, що Беназір Бхутто обмовилася, маючи на увазі не Усаму бен Ладена, а "загальновизнану" жертву Омара Шейха журналіста Деніела Перла, за вбивство якого він і був засуджений, повідомляє Інопресса.

Зараз ви читаєте новину «Беназір Бхутто заявляла, що Бен Ладен убитий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі