пʼятниця, 06 лютого 2009 09:11

Бен Ладен не зміг отримати "найкращу роботу в світі"

Бен Ладен не зміг отримати "найкращу роботу в світі"
Вакансія доглядача острова Гамільтон (Австралія), що позиціонується як "найкраща робота в світі", привернула 11 000 відео-резюме. Серед них виявився і ролик, на якому можна побачити "терориста N 1", який нібито претендує на отримання цієї посади. Як заявила представник організації TourismQueensland, яка проводила конкурс, вказаний ролик є реальним, щоправда, переозвучений відеозапис Усами бен Ладена. Його "промова" складається з безглуздого набору звуків, проте в субтитрах пояснюється: він, Усама бен Ладен, є товариським і доброзичливим, знайомий з пустинними районами і має досвід широкомасштабної координації дій. Проте, не дивлячись на всі ці переваги, резюме "Бен Ладена" було визнане невідповідним вимогам.

Як раніше повідомляла Gazeta.ua, туристичне відомство Австралії оголосило конкурс на заміщення вакансії доглядача одного з найкрасивіших островів Великого Бар"єрного рифа. Цю посаду описують як "найкращу роботу в світі". Умови, що надаються австралійською владою, дійсно звучать майже неправдоподібно. Переможець конкурсу безкоштовно житиме в комфортабельній віллі з басейном, а працювати йому доведеться приблизно 12 годин на місяць.

За матеріалами Newsland, Rokf.ru

Зараз ви читаєте новину «Бен Ладен не зміг отримати "найкращу роботу в світі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі