вівторок, 01 квітня 2008 13:55

Бен Аффлек знявся в новому фільмі, сам того не знаючи

Новою жертвою британського коміка Саші Барона Коена, який зараз знімає нову комедію "Бруно" в образі журналіста з німецького Gay TV, який в свою чергу знімає фільм про американську культуру, став актор Бен Аффлек.

Як розповів кореспондент National Enquirer Майк Уокер на шоу Хауарда Стерна, Аффлек подзвонив своїй подрузі Сарі Сілверман відразу після інтерв"ю з "дуже відомих журналістом-геєм", повідомляє Фильм.ру.

Бен назвав інтерв"ю найдивнішим з тих, що у нього коли-небудь брали. Сказав, що інтерв"юєр, якого актор величав не інакше як "ідіот", почав з питання: "Чи подобаються вам ніггери?" Після паузи Сілверман запитала: "Хлопця звали Бруно?". Тоді Бен зрозумів, що його розіграли.

Знімальна група Коена знімає "Бруно", користуючись при цьому стратегією, розробленою під час зйомок "Борату", повідомляє газета "Сегодня".

Коен вже збентежив пасажирів і персонал аеропорту Вічіта, влаштувавши танці з роздяганням до тугих шортиків, а потім перелякав пастора в одній з церков Канзасу. Повна назва фільму звучить так: "Бруно: Чудові подорожі по Америці з метою змусити гетеросексуальних чоловіків відчути себе не комфортно в присутність "голубого" іноземця в сітчастій майці", повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Бен Аффлек знявся в новому фільмі, сам того не знаючи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі