четвер, 16 грудня 2010 11:27

Батько студентки КІМО розповів, чому викрали його доньку

Батько студентки КІМО розповів, чому викрали його доньку

Батько викраденої студентки КІМО Ірини Лазаренко заявив, що його доньку викрали з заздрості. Про це пише Сегодня.

"Є заздрість щодо мене. Заздрять, що я в свої 50 досяг того, що інші не можуть і за 200 років. Але я не платив грошей ні за свої звання, ні за ступеня. Я добивався всього своєю працьовитістю", - заявив Сергій Лазаренко.

На питання про те, чи платив він викуп викрадачам (мова йшла про суму 4,5 млн євро), батько Ірини відповідати відмовився.

Як розповів чоловік, викрадачі не тільки викрали студентку, але і обібрали її до нитки. Втім, від її особистих речей (карток і сумки) відмовилися, пізніше вони були знайдені на автобусній зупинці біля с. Щасливе Бориспільського району під Києвом.

"Я не буду розповідати про те, що робили з Іриною в полоні. Вона до цих пір шокована тим, що сталося", - зазначив Лазаренко.

"Викрадачів ми поки не затримали, але проводиться дуже тонка робота по їх розшуку. Злочинці ніколи б її не віддали, якщо б ми їх не притиснули. Скажу, що їх ми повинні були брати в той же день, коли вони відпустили дівчину, максимум - на наступний. Але вони не захотіли погіршувати ситуацію і відпустили її. До речі, версія, що викрадення було імітацією, виявилася помилковою", - відзначило високопоставлене джерело в МВС.

За даними джерела в МВС, дівчина зараз перебуває вдома і поки що ходити на заняття в інститут не збирається.

Нагадаємо, 1 грудня з'явилася інформація про те, що викрадена дівчина знайшлася і благополучно повернулася додому.

Зараз ви читаєте новину «Батько студентки КІМО розповів, чому викрали його доньку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі