вівторок, 23 жовтня 2007 16:24

Батько лідера "Євразійського союзу молоді" заявив про викрадення свого сина

Батько лідера бахчисарайської громадської районної молодіжної організації "Євразійський союз молоді" Костянтина Книріка заявляє, що його сина вранці у вівторок викрали українські спецслужби.

Про це депутат районної ради Бахчисараю Сергій Книрік заявив на прес-конференції в Сімферополі у вівторок.

За словами Книріка, він з сином збирався їхати до Сімферополя для участі в прес-конференції, і вони повинні були зустрітися в 9.30. Прибувши на місце зустрічі, він свого сина не знайшов. "Люди сказали, що під"їхала іномарка, його завантажили і повезли", - сказав Книрік.

Він також відзначив, що вони обидва живуть в Бахчисараї, але син проживає окремо, з матір"ю.

Як відзначив Книрік, мобільний його сина не відповідає. При цьому він додав, що "єдине місце, де не може спрацьовувати мобільний телефон - це прохідна СБУ". "Тому я ще раз питаю спецслужби, куди діли мого сина? І питатиму до тих пір, поки вони не відповідять згідно з законом, - підкреслив Книрік.

"Я думаю, що ніхто не зважиться підняти руку на мого сина, але те, що його тримають там, вже вселяє в мене якусь нервозність, як і у будь-якого батька", - підкреслив він.

У кримському управлінні СБУ агентству не коментують заяви Книріка про нібито викрадення його сина. У СБУ України зараз вивчають його заяву.

На думку Книріка, який є одним із засновників районної молодіжної організації "Євразійський союз молоді", в даній ситуації повторюється ситуація з арештом в Севастополі і депортацією лідера кримського об"єднання "Прорив" Олексія Добичіна.

У свою чергу, координатор Народного фронту "Севастополь-Крим-Росія" Валерій Подячий, який також брав участь в прес-конференції, і який повинен був разом з К.Книріком проводити дану прес-конференцію, заявив: "У мене така підозра, що це провокація українських спецслужб".

При цьому він додав: "У зв"язку з цим я хочу заявити... що Народний фронт, не дивлячись ні на що, підтримуватиме "Євразійський союз молоді", проводитиме з ним сумісні акції, а також добиватися припинення української окупації Криму і Севастополя".


Обидві організації є нечисленними.

Як повідомлялося, на виконання постанови Бахчисарайського районного суду Криму від 27 вересня 2007 р. про примусовий розпуск громадської організації районна молодіжна організація "Євразійський союз молоді" органи юстиції відмінили її легалізацію.

Раніше "Євразійський союз молоді" (ЕСМ) узяв відповідальність за нібито знищення державних символів України на горі Говерла в Карпатах і обнародував на своєму сайті відповідні фотографії. Пізніше було встановлено, що це була постановочна акція, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Батько лідера "Євразійського союзу молоді" заявив про викрадення свого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі