пʼятниця, 28 березня 2008 15:20

Батько Анджеліни Джолі прилетів до Москви, щоб покурити

Батько Анджеліни Джолі, актор Джон Войт, прибув до Москви на запрошення на курильну вечірку в одному зі столичних сигарних клубів. Містер Войт прилетів у столицю, щоб побувати на вечірці елітного сигарного клубу.

Організатори заходу недаремно просили його стати почесним гостем вечора: знавцям добре відомо, що Джон Войт - цінитель і любитель сигар. Батько Анджеліни не раз зізнавався в своїх інтерв"ю, що тютюн - його давня пристрасть.

Джон прибув до Москви з Лос-Анджелеса звичайним рейсом на "боїнгу". Актор тримався просто: навколо нього не було помічено ні охоронців, ні менеджерів, тільки він сам і помічник.

Через півгодини після літака Джона Войта в Шереметєво-2 приземлився інший рейс, на якому в столицю Росії прибув ще один відомий актор, - Дольф Лундгрен. Зірка бойовиків теж прилетів для участі в сигарній вечірці. Обох акторів в VIP-залі аеропорту зустріли представники російської сторони, що організувала їх візит до Росії.

Джон Войт радий був швидше відправитися в готель, щоб відпочити після перельоту. Але Дольф, який в Москві буває часто, їхати в готель не поспішав. Він побажав після перельоту випити чашку кави. Під час свого його візиту Войт планує провести вечерю в одному з ресторанів з представниками російського кінематографа, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Батько Анджеліни Джолі прилетів до Москви, щоб покурити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі