середа, 13 червня 2007 16:22

Батьки сіли у в"язницу за те, що купили пива сину на день народження

Колишнє подружжя з американського штату Вірджинія вчора почало відбувати дворічний тюремний термін за те, що купило алкоголь на день народження свого 16-річного сина, повідомляє news.com.au .
 
У США алкоголь дозволяється вживати з 21 року, проте, не дивлячись на це, 42-річна Еліза Келлі і 52-річний Джордж Робінсон купили на 400 доларів алкогольних напоїв на день народження сина Райана 16 серпня 2002 року.

На святкуванні було присутньо близько 30 дітей і підлітків у віці від 12 до 18 років.
 
Стурбовані тим, що підлітки питимуть без нагляду, батьки заявили, що купили алкоголь, усвідомлюючи, що вечір тінейджери проведуть у них удома. Крім того, вони забрали у них ключі від машин, щоб не допустити водіння у п"яному стані.
 
Отримавши декілька анонімних дзвінків, поліція близько 23 годин прибула до будинку недалеко від міста Шарлотесвіль і заарештувала Келлі і Робінсона. Подружжя, яке з тих пір встигло розвестися, було засуджене до чотирьох з половиною років в"язниці - по шість місяців за кожний з дев"яти підлітків, у яких в крові виявили помітний рівень алкоголю. Пізніше термін був скорочений в два рази. www.faktsnews.ru
Зараз ви читаєте новину «Батьки сіли у в"язницу за те, що купили пива сину на день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі