четвер, 21 червня 2007 10:31

Батьки 3 роки тримали у квартирі тіло померлого немовляти (ФОТО)

Cмерть довгожданої дочки стала страшним ударом для всієї сім"ї, і батьки вирішили перетворити одну з кімнат своєї квартири у склеп для дівчинки. Три роки мертва новонароджена дівчинка пролежала удома в своєму ліжечку.

Те, що одна з кімнат звичайної московської квартири стала усипальнею для мумії немовляти, шокувало навіть міліціонерів, які приїхали у будинок на вулиці Академіка Корольова.

Про страшну знахідку їх повідомили по телефону. За словами телефонувавшого, він зайшов у гості до родичів і випадково виявив в одній з кімнат труп дитини, дбайливо закутаний у ковдрочку, пише Твой день.

Поява Насті для її батьків, Володимира і Світлани Д., стало майже дивом: мати дівчинки після народження старшої дочки Ксенії довго не могла завагітніти.

І от взимку 2004 сталася щаслива подія - народилася Настя. Але ідилія тривала недовго, через три місяці Настя померла. Смерть довгожданої дитини стала страшним ударом для всієї сім"ї. І тоді батьки зрозуміли, що не готові розлучитися з дівчинкою навіть після її смерті. Вони перетворили одну з кімнат своєї квартири на усипальню для дочки.

- Вони завжди сторонилися чужих, - говорить сусідка про подружжя Д. - З новонародженою частіше гуляла бабуся, але вона приховувала дівчинку від сторонніх очей. Ніхто, окрім рідних, ніколи не бачив цього малятка... Потім ми звернули увагу. що дитину перестали виводити на вулицю. Але запитати, де вона, було якось незручно.

У кімнаті батьки залишили лише дитяче ліжечко, в якому лежало тіло. Щоб квартира не наповнювалася трупним запахом, вони постійно провітрювали приміщення.

Коли співробітники міліції забирали висохле тіло, щоб відвезти його у морг на експертизу, її батьки плакали.

- Це була довгождана дитина, ми не могли так легко розлучитися з нею! - переконував батько. - А так ми завжди були поряд з Настенькою, часто відвідували її. Якщо у вас є діти, ви повинні нас зрозуміти!

Зараз ви читаєте новину «Батьки 3 роки тримали у квартирі тіло померлого немовляти (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі