неділя, 31 серпня 2008 09:51

Баскова обікрали в аеропорту на 120 тисяч євро

Літо, як відомо, період найспекотнішого часу для зірок. Ось і Микола Басков, вилітаючи з Ніцци, де він співав на корпоративі, в Донецьк, для участі в іншому замовленому концерті, не чекав жодної каверзи. Проте після прильоту на Україну він залишився без штанів - найнатуральнішим чином. Три валізи з його речами пропали, можливо, під час пересадки у Відні.

Ми додзвонилися Миколі. Зараз друзі вже знайшли для нього відповідні речі, костюм і туфлі. Адже з аеропорту Донецька тенор вийшов в шортах, майці і єдиному взутті, що залишилося у нього, - сланцях.

"Більш всього мені шкода чотирьох ексклюзивних костюмів від Валентина Юдашкіна. - поскаржився нам співак. - Обійшлися вони мені недешево, по 30 тисяч євро за кожен, адже вони унікальні, наприклад, один з них розшитий золотими нитками."

"Але надія повернути багаж є?"

"Я не повний оптимізму: "Австрійські авіалінії" (саме ними і летів до Донецька Басков) кілька років тому вже втрачали мій багаж і до цих пір не повернули. Вони лише обіцяли сплатити 50 відсотків ціни за знову куплений мною костюм."

Можливо, гонорар за концерт в Донецьку - 100 тисяч доларів - скрасить Миколі втрату валіз, повідомляє КП.
Зараз ви читаєте новину «Баскова обікрали в аеропорту на 120 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі