Ексклюзиви
субота, 27 листопада 2010 12:00

Бараку Обамі розбили обличчя (ФОТО)

Президенту США Бараку Обамі лікарі наклали 12 швів на губу після гри в баскетбол з друзями та родичами в п'ятницю вдень, повідомив журналістам прес-секретар глави держави Роберт Гіббс.

Про це йдеться в заяві Гіббса, поширеній президентською прес-службою.

"Обамі наклали 12 швів на губу після того, як хтось з команди суперників у процесі гри випадково вдарив президента ліктем. Президенту надано першу допомогу силами штатного медперсоналу в медичному кабінеті на першому поверсі Білого дому", - зазначив він.

При наданні допомоги президентові лікарі використовували нитку трохи меншого розміру, ніж зазвичай, чим і викликана таке велика кількість швів.

"Лікарі робили шви під місцевою анестезією", - відзначив Гіббс.

Як з'ясувалося пізніше, губу президентові розбив знайомий глави держави, директор програм Інституту іспаномовної фракції членів конгресу Рей Десерега.

"Сьогодні я дізнався, що президент не тільки хороший суперник, але і справжній спортсмен. Я отримав велике задоволення, граючи з ним цього ранку. Я сподіваюся, що він скоро зможе знову повернутися на майданчик", - йдеться в поширеній прес-службою Білого дому заяві Десереги.

ЗМІ відзначають, що в заяві Десерга не просить вибачення у президента. Очевидно, вибачення були принесені відразу на майданчику.

Наразі здоров'ю та життю президента США нічого не загрожує.

Гра, після якої Обамі надали допомогу в медкабінеті Білого дому, була запланована у президента давно: для участі в ній до глави держави приїхали родичі з Чикаго. Матч складався з п'яти міні-ігор, травму президент отримав в останньому "таймі", вступивши в боротьбу за м'яч.

Інцидент, який стався в п'ятницю, затьмарив анонсований раніше захід дружини президента - зустріч у Білому домі головної різдвяної ялинки країни.

Прес-служба нічого не повідомляє про те, як відреагувала Мішель на травму чоловіка.

Як повідомляється, через те, що сталося вона була змушена з дочками самостійно зустрічати ялинку.

Обама стежив за церемонією через одне з вікон у Білому домі, притримуючи рукою прикладений до розбитої губи компрес з льодом.

РИА Новости

Фото: Telegraph.co.uk, Boston.com, Washington Post

Зараз ви читаєте новину «Бараку Обамі розбили обличчя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути