вівторок, 07 жовтня 2008 09:33

Барак Обама програв на виборах

Барак Обама програв на виборах

Бараку Обамі, бен Ладену, Зідану та Дідові Морозу не вдалося заручитися підтримкою більшості виборців на муніципальних виборах, що пройшли в Бразилії на минулих вихідних, передає агентство FrancePresse.

Як розповіли у Верховній виборчій комісії, жоден з чотирьох кандидатів, які зареєструвалися під псевдонімом "Барак Обама", не зумів отримати мандата в місцевих законодавчих зборах. Та ж доля спіткала шістьох "Бен Ладенів" та декількох "Зіданів".

Дід Мороз, який балотувався в місті Форталеза на півночі країни, опинився дещо більш популярним, але до місцевого парламенту все одно не потрапив.

Найстарішим кандидатом на муніципальних виборах виявилася 103-річна бразильянка, вказана в бюлетені як просто "мама". Тим часом солідний вік допоміг 73-річному кандидатові в мери міста Дом-Кавальканті, відзначає агентство. Він набрав рівно стільки ж голосів, скільки отримав його 42-річний суперник, діючий мер. Згідно бразильському законодавству, в таких випадках перемога присуджується більш старшому претендентові, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Барак Обама програв на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі