четвер, 16 грудня 2010 14:02

Банк Форум Commerzbank Group запустив безкоштовний інтернет-банкінг

Банк Форум Commerzbank Group оголошує про запуск інтернет-банкінгу - нового каналу обслуговування, який дозволяє клієнтам самостійно керувати своїми поточними, картковими, депозитними і кредитними рахунками в режимі реального часу.

Головні переваги інтернет-банкінгу від Банку Форум Commerzbank Group - повна відсутність будь-яких тарифів за підключення та користування, інноваційний інтерфейс, а також унікальна функція фінансового радника, яка допомагає користувачеві планувати доходи і витрати, повідомляє про майбутні платежі, дає індивідуальні рекомендації щодо оптимізації грошових потоків і побудови власної фінансової стратегії, і багато іншого.

Система інтернет-банкінгу Банку Форум має високий рівень захищеності і при цьому проста у використанні. Засоби користувача надійно захищені системою одноразових смс-паролів, які підтверджують кожну фінансову операцію.

"Стягувати плату за інтернет-банкінг - це все одно, що брати гроші з клієнта за вхід у відділення банку. Це не наша стратегія. Інтернет-банкінг Банку Форум Commerzbank Group не передбачає плати за підключення, обслуговування та проведення будь-яких операцій, - говорить Бартош Бжозовський, виконавчий директор з розвитку і маркетингу індивідуального бізнесу Банку Форум Commerzbank Group. - Навіщо клієнту платити за право обслужити себе самостійно? Це повинно бути для нього безкоштовно! "

Система працює цілодобово зі звичним для багатьох набором функцій: поповнення поточних депозитів; погашення кредитної заборгованості; здійснення грошових переказів між рахунками, відкритими в Банку Форум Commerzbank Group і в інших банках; оплата рахунків за комунальні послуги, мобільний зв'язок, інтернет і цифрове ТБ, а також будь-яких інших рахунків за товари і послуги.

На першому етапі запуску інтернет-банкінгу Банку Форум встановлений адаптаційний період користування системою для освоєння всіх її можливостей. Підключившись зараз, клієнти банку зможуть ознайомитися з інтерфейсом і попрацювати з спрощеним функціоналом інтернет-банкінгу, а починаючи з першого кварталу 2011 року зможуть активувати основний функціонал - внутрішні та зовнішні операції зі своїми коштами.

Для довідки:

ПАТ "БАНК ФОРУМ" працює на українському ринку з 1994 року і входить до групи найбільших банків за класифікацією НБУ. Основним акціонером банку з пакетом в 94,52% акцій є Commerzbank Auslandsbanken Holding AG. Станом на 1 грудня 2010 статутний капітал банку склав 4 435 млн грн, обсяг чистих активів - 14 246 млн грн, валюта балансу - 14 711 млн грн.

Commerzbank AG - один з лідерів банківського ринку Німеччини з обслуговування індивідуальних і корпоративних клієнтів. Commerzbank є лідером в області фінансування експортних операцій промисловості Німеччини, обслуговуючи близько 30% експорту країни. Банк має представництва в 46 країнах і надає послуги через мережу з 6 000 відділень по всьому світу. У Центральній і Східній Європі Commerzbank обслуговує близько 3,9 млн клієнтів.

Зараз ви читаєте новину «Банк Форум Commerzbank Group запустив безкоштовний інтернет-банкінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі