пʼятниця, 20 квітня 2007 13:35

Банду работоргівців "накрили" в Донецькій області

Встановлено, що організатором банди з громадян України, Росії, Греції, був житель Донецької області. За кожну одиницю "живого товару" вербувальник отримував від 100 до 1000 доларів США.

Вербувальники підшукували жінок, що мали матеріальні труднощі, і пропонували їм виїхати до Туреччини і Греції на заробітки, гарантуючи нормальні умови життя, роботи, оформлення закордонних паспортів і оплату вартості проїзду.

Коли жінки потрапляли за кордон, їх продавали сутенерам, громадянам Туреччини і Греції, які за кожну платили членам угрупування 1000 - 4000 доларів США.

Члени організованої злочинної групи арештовані. Слідство з"ясовує роль кожного в злочинному бізнесі.

За матеріалами управління СБУ в Донецькій області прокуратурою відносно організованої злочинної групи відкрито дві кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна операція про передачу людини, здійснена організованою групою) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання позбавленням свободи строком від 8 до 15 років з конфіскацією майна. Матеріали передані для вивчення в органи міліції, передає Магнолія.
Зараз ви читаєте новину «Банду работоргівців "накрили" в Донецькій області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі