субота, 21 липня 2007 12:29

Банда з Лос-Анджелеса пограбувала 70 особняків знаменитостей

У Лос-Анджелесі банда грабіжників, метою яких є особняки знаменитостей, зуміла винести з будинків за останній рік цінності на суму більше семи мільйонів доларів.

Злочинці зробили більше 70 пограбувань, забираючи з особняків готівку, ювелірні прикраси і рідкісні книги. При цьому награбовані цінності не поступили на чорний ринок, що позбавляє детективів можливості вислідити злочинців. Будинки, що стали метою грабіжників, знаходилися в престижних районах міста - Беверлі Хіллз, Бел-ейр і Холмбі Хіллз, де проживають зірки кіно, музики і спорту.

Злочинці є професіоналами, оскільки їм завжди вдавалося обходити всі охоронні системи і не залишати після себе ніяких доказів або відбитків пальців. На думку поліції, пограбування здійснювалися групами по дві-три люди у вихідні в період з 8 годин вечора до опівночі, коли господарі особняків були у від"їзді. Злочинці були одягнені в чорні спортивні костюми і лижні маски.

Проте недавно під час чергового пограбування обличчя передбачуваних злочинців були відображені камерами зовнішнього спостереження. Федеральні власті призначили нагороду в 50 тисяч доларів за будь-яку інформацію, яка може виявитися корисною при упійманні грабіжників, пише The Los Angeles Times.

Зараз ви читаєте новину «Банда з Лос-Анджелеса пограбувала 70 особняків знаменитостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі