пʼятниця, 07 вересня 2007 15:54

Банда таксистів протягом 15 років гвалтувала москвичок (ФОТО)

У Москві спіймані члени банди, які підозрюються в серійних згвалтуваннях. Протягом 15 років злочинці, роз"їжджаючи на своїх машинах по столиці, підвозили голосуючих жінок, застосовували электрошокер, а потім усипляли хлороформом і гвалтували.

Поки арештовано двоє жителів Внукова, ще три людини під підозрою. У справі фігурують п"ять епізодів. Проте слідчі упевнені, що гвалтівників упізнають ще десятки жертв.

Майже кожного тижня злочинці відправлялися на полювання в райони столиці.

Жертвами гвалтівників ставали жінки різного віку. Вже доведені згвалтування дванадцятирічної дівчинки і 37-річної жінки. Жертву в салоні автомобіля били электрошокером в шию, а потім усипляли хлороформом. Щоб замітати сліди, вони на наступну вилазку брали іншу машину.

При обшуку будинку у лідера банди, 33-річного Юрія Логіна, було вилучено велику кількість порнофільмів, багато жіночих золотих прикрас і книг з психології. Вдень маніяк працював водієм в авіакомпанії "ЮТэйр-техніки".

Логін як трофей колекціонував взуття жертв. У гаражі, куди він із спільниками привозив жінок, що знаходилися без свідомості, виявлено 20 пар жіночого взуття. У гаражі співробітники кримінального розшуку ОВД "Внуково" знайшли і цілу пляшку з хлороформом.

З 1992 року, коли було здійснено перший злочин, кількість згвалтованих бандою жінок навіть за найскромнішими підрахунками складає десятки. У слідства є підозри, що гвалтівники могли і вбивати своїх жертв.

Згвалтованих і пограбованих пасажирок гвалтівники відвозили в ліс і там кидали. Одна з постраждалих дівчат пізнала Логіна у картотеці раніше судимих громадян. Логін відбував покарання за зберігання зброї.

Другий гвалтівник, якому пред"явлено звинувачення, - 22-річний Михайло Ільїн. Він арештований. Ще три людини поки під підозрою і на волі, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Банда таксистів протягом 15 років гвалтувала москвичок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі