субота, 11 серпня 2007 11:13

Балога: Перемога лише БЮТ або лише нашого блоку нічого не дасть

Глава Секретаріату Президента та керівник виборчого штабу блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Віктор Балога відкидає можливість створення цією політичною силою широкої коаліції з Партією регіонів.

"На початку передвиборчої кампанії Секретаріат Президента і керівництво "Наша Україна - Народна Самооборона" з усією відповідальністю заявляє: ніякої "широкої коаліції" не буде", - підкреслив Балога, повідомляє прес-служба блоку.

"Нашим пріоритетом була і залишається коаліція демократичних сил. Ми докладемо всіх зусиль для того, щоб саме демократичні сили сформували в новому парламенті коаліцію і на її основі – демократичний уряд, - підкреслив Балога. - Тільки таким чином можливо раз і назавжди відвернути загрозу повернення повзучої криміналізації влади, знищити масштабні корупційні схеми і зупинити торгівлю національними інтересами України в угоду бізнесу вузької групки людей".

Балога наполягає, що Президенту України Віктору Ющенку потрібна демократична більшість в парламенті для реалізації його соціальних ініціатив із збільшення пенсій, зарплат, матеріальної допомоги матерям. "Адже з урядом Януковича їхня реалізація виявилася неможливою", - додав він.

"Немає сумнівів, що і ніяка широка коаліція не дасть можливості реалізовувати соціальний та економічний курс глави держави. Пріоритет Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" на цих виборах – спільність перемоги із БЮТ", - наголосив Балога.

На його думку, "перемога лише БЮТ або лише нашого блоку нічого не дасть. Ці сили ризикують залишитися в опозиції, тоді як Партія регіонів візьме владу і продовжить курс на забезпечення лише своїх бізнес-інтересів, а не інтересів людей. Потрібно працювати на людей, а не на політиків".

"Сьогодні наша спільна боротьба має бути не боротьбою за відсотки кожної сили окремо, а боротьбою за коаліцію і боротьбою за уряд. Що дасть можливість спільними зусиллями почати змінювати ситуацію в країні на краще", - заявив Балога. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Балога: Перемога лише БЮТ або лише нашого блоку нічого не дасть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі