вівторок, 17 липня 2007 11:21

Балога назвав імена семи уповноважених спікерів мегаблоку

Балога назвав імена семи уповноважених спікерів мегаблоку
Від імені мегаблоку "Наша Україна – Народна самооборона" наділені правом робити офіційні заяви та давати коментарі такі політики - Юрій Луценко, В"ячеслав Кириленко, Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, Микола Катеринчук, Юрій Павленко і Борис Тарасюк.

Про це повідомив керівник виборчого штабу блоку "НУ – НС" Віктор Балога, пише офіційний сайт об`єднаних демократичних сил.

"Решта колег по блоку також будуть виступати як компетентні коментатори, попередньо одержавши відповідний карт-бланш, - зауважив Балога - "Наша Україна – Народна самооборона" вирішила запровадити жорстку інформаційну дисципліну, аби убезпечити суспільство і ЗМІ від дезорієнтації у тезах і гаслах".

Балога також наголосив, що не допустить інформаційного різнобою від імені мегаблоку, і нагадав про відповідальність у випадку порушення встановлених правил.

Свою роль в інформаційній політиці мегаблоку Балога визначив як директивну. "Моя функція полягає у командно-штабній роботі. Зрозуміло, з"являтиметься потреба в оголошенні якихось важливих рішень чи ініціатив, які стосуються всього мегаблоку. Такі інформаційні повідомлення робитиме керівництво "Нашої України – Народної самооборони" і штабу цієї політичної сили", - наголосив керівник штабу блоку.

Зараз ви читаєте новину «Балога назвав імена семи уповноважених спікерів мегаблоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі