вівторок, 18 червня 2019 23:07

Баласинович розповіла, що залишилося за кадром розпіареного відео

Баласинович розповіла, що залишилося за кадром розпіареного відео
Баласинович розповіла, що залишилося за кадром розпіареного відео.

Скандальне відео з Наталею Баласинович, главою Васильківської райради Київської області, є частиною спланованої медіа-кампанії. Не виключено, що найближчим часом ми побачимо нові відеонарізки і навіть фотографії з особистого архіву родини Баласинович.

Про це в інтерв'ю 112 каналу заявила глава Васильківської райради, 30 номер в списку політичної партії "Європейська солідарність" Наталія Баласинович, передає КП в Україні.

"Що стосується відео - це був дуже особистий, сімейний конфлікт. Однак мій чоловік, Богдан Баласинович, передав відео Олександру Дубинському (журналіст 1 + 1, балотується по 94 округу, куди входить Васильківський район - ред.). Або продав, я не знаю . У мене немає підтвердження, яким шляхом це сталося. Сьогодні це використовують як інформаційну атаку проти політичної сили, від якої я є кандидатом. Як садисти, нарізають і викладають по шматочку одне і те ж відео дворічної давності ", - заявляє Наталія.

За її словами, на відео дійсно вона. В той момент жінка перебувала в дуже складному емоційному стані через зраду чоловіка.

"Так, мені соромно за свою поведінку, але засудити найлегше. Найлегше сказати, що я повинна була стримати себе. Але ніхто не був в тій ситуації, ніхто не знає, що я відчувала. Два роки тому, коли захворіла моя донька, мій чоловік сказав мені, що він в Канаді. Я поїхала в аптеку купити ліки і, проїжджаючи повз одне кафе, побачила машину свого чоловіка. Зайшла туди, чоловік був там зі своєю коханкою, і, звичайно, у нас був інцидент. У опублікованому відео я зверталася не до поліції (як це намагаються видати - ред.), а до коханки чоловіка. А також до її подруги, котра я ображала мене і мою зовнішність ", - розповідає Баласинович. І заявляє: "Я зроблю все можливе, щоб люди зрозуміли - мою сімейну трагедію сьогодні використовують для руйнування іміджу нашої політичної сили".

За її словами, відео, частина якого була опублікована, знімав її чоловік.

"Це саме цинічне в цій історії, це знімалося на його особистий мобільний телефон", - говорить Наталя.

Раніше в інтерв'ю 112 каналу вона розповіла, що зіткнулася з домашнім насильством з боку чоловіка Богдана Баласиновича, який працює радником мера Києва.

Нагадаємо, журналіст каналу 1 + 1 Олександр Дубинський опублікував на своїй сторінці в Facebook відео, де Баласинович грубо спілкувалася з опоненткою, яку на відео не видно.

Партія "Європейська солідарність" повідомила, що проведе перевірку за даним інцидентом.

Зараз ви читаєте новину «Баласинович розповіла, що залишилося за кадром розпіареного відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі