вівторок, 07 серпня 2018 18:40

Багатодітному батьку на лікування раку потрібна допомога

Автор: Фото надане Наталією Наконечною
  Сергія вдома чекає дружина й троє маленьких дітей.
Сергія вдома чекає дружина й троє маленьких дітей.

40-річний Сергій Наконечний з Бучі на Київщині перебуває в обласному онкодиспансері. У чоловіка виявили гострий монобластний лейкоз – рак крові. Дома на нього чекає дружина і троє малолітніх дітей. Рідні просять допомоги на його лікування.

"Сергій протягом липня відчував слабкість, втратив апетит, турбували головні болі. Але голова боліла й раніше, тому не надали значення. Потім з'явилися болі в шлунку. Гастроентеролог призначила аналізи. Вони були нехороші. І Сергія терміново направили в обласну лікарню. Чоловіка відразу госпіталізували. Провели обстеження і поставили діагноз. Проходить курси хіміотерапії. Їх має бути щонайменше 6 раз. На кожен треба понад 40 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Новікова просить допомоги на лікування раку грудей

До хвороби Сергій працював головним механіком в Біблійній семінарії Ірпіня. Роботу довелося залишити. В нас троє дітей. Найстаршому Назару - 5,5 роки, Діані – 4, а Юліані – 1,5. Діти скучають за татом, питають, чого немає дома. Відповідаю, що лікується. Просимо людей допомогти на його лікування", - розповіла Gazeta.ua дружина Наталія Наконечна.

Реквізити на допомогу:

Картка ПриватБанку: 5168 7422 2254 5547 (Наконeчний Сeргій Борисович).

Зараз ви читаєте новину «Багатодітному батьку на лікування раку потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі