пʼятниця, 02 березня 2007 13:57

Багатодітне подружжя займалося сутенерством на Волині

Буковинські правоохоронці викрили у Чернівцях подружню пару, яка займалася сутенерством. Про це повідомив начальник відділу по боротьбі із злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми, УМВС України у Чернівецькій області Олександр Раренко.

Правоохоронці вже знайшли 17 постраждалих дівчат, наймолодшій з них 16 років.

За словами Раренко, затримана за сутенерство 24-річна жінка має троє дітей, найстаршій з яких лише 3 роки. Її 29-річний чоловік, раніше судимий за економічні злочини, після відбування покарання працював у Чернівцях таксистом.

Щоб менше привертати увагу, сім"я сутенерів перебралася в один з райцентрів. За словами правоохоронців, молоде подружжя знайомилося з неповнолітніми дівчатами в обласному центрі на дискотеках і в нічних клубах, обіцяючи їм високі заробітки.

Кожна малолітня повія, за даними Раренко, приносила за ніч господарям, щонайменше, 600 гривень. Проте з цих грошей сама практично нічого не отримувала. Окрім сексуального рабства, дівчата змушені були наглядати за трьома дітьми своїх працедавців.

Крім того, повідомив Раренко, під час затримання і обшуку квартири сутенерів було виявлено 60 грамів марихуани.

Проти подружжя порушено кримінальну справу, пише УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «Багатодітне подружжя займалося сутенерством на Волині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі