Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 08:07

Багато британців незадоволені своєю роботою і хочуть звільнитися

Багато британців скаржаться, що не отримують ніякої допомоги і підтримки з боку начальства. Згідно з соціологічними опитуваннями, проведеними на замовлення британської компанії щодо трудових ресурсів Investors in People, 40% британців подумують про те, аби наступного року звільнитися з роботи.

Головними причинами таких настроїв соціологи називають відсутність стимулу на роботі, дуже велику завантаженість, неможливість кар"єрного зростання і низьку зарплату.

Багато респондентів також сказали, що окрім ознайомлення з безпосередніми обов"язками при прийомі на роботу начальство більше не надає їм ніякої підтримки.

Дослідження виявило, що в основному з роботи хочуть піти ті, хто пропрацював в організації рік або два.

Згідно з опитуванням, незадоволені умовами роботи в основному співробітники крупних компаній, що налічують понад п"ять тисяч осіб, - 39%.

В організаціях зі штатом до 250 осіб, незадоволених відсутністю стимулу виявилося 30%.

У британській армії - інші причини "плинності кадрів".

За наслідками перевірок на вживання наркотиків щорічно британська армія звільняє зі своїх лав сотні солдат. Дискваліфікованих військових цілком вистачило б для формування цілого батальйону.

У доповіді Королівського інституту об"єднаних служб (Royal United Services Institute) йдеться, що минулого року у вживанні нелегальних наркотиків типу "екстазі" та героїну було викрито 769 військовослужбовців. 2003 року їх було 517 осіб.

З того часу кількість британських військовослужбовців, яких зловили на вживанні кокаїну, зросла в чотири рази, повідомляє Би-Би-Си.

Зараз ви читаєте новину «Багато британців незадоволені своєю роботою і хочуть звільнитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути