пʼятниця, 03 липня 2020 17:05

"Бабусю, мені не добре, треба мене рятувати" - на лікування хлопчика-сироти потрібна допомога
3

9-річний Артем Тараненко потребує допомоги
Фото: Інна Тараненко
9-річний Артем Тараненко потребує допомоги
9-річний Артем Тараненко потребує допомоги

9-річний Артем Тараненко зі Сміли на Черкащині перебуває в обласному онкодиспансері. В дитини виявили 4 стадію медулобластоми головного мозку. Лікування в Україні вже не допомагає, потрібно їхати за кордон. Хлопчик є сиротою, ним опікується бабуся. Жінка благає допомогти врятувати її внука.

"Понад рік тому Артемко відчув слабкість, почав блювати. Каже мені: "Бабуся, щось мені не добре, треба мене рятувати". Ми звернулися до лікарів. Нас направили на обстеження. МРТ голови показало пухлину головного мозку. Вже була 4 стадія з метастазами. Госпіталізували в дитяче відділення онкології та гематології. Опісля в інституті Ромоданова нас прооперували. І направили проходити курс лікування в Черкаси. Артемко приймає хіміотерапію. Але лікування не дає потрібних результатів. Лікарі кажуть, що, ймовірно, треба буде їхати за кордон. Поки що документи відправили в інститут раку. Я тим часом шукаю закордонні клініки, де лікують такий діагноз, щоб не втрачати час. Артемка виховую одна. Коли йому було 2 роки, раптово померла моя дочка. В неї зупинилося серце. Я оформила опіку над внуком. Артемко в мене залишився єдиною рідною душею. Тому звертаюся до всіх небайдужих людей. Прошу їх допомогти мені врятувати мого внука", - розповідає Gazeta.ua бабуся Артема Інна Тараненко.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 5168 7574 1024 8308 (Тараненко Інна Петрівна).

Зараз ви читаєте новину «"Бабусю, мені не добре, треба мене рятувати" - на лікування хлопчика-сироти потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі