понеділок, 04 червня 2007 09:35

B США вручені кінонагороди MTV

Джоні Депп був визнаний кращим актором 2006 року за версією американського телеканалу MTV. Йому була вручена кінонагорода "Золотий поп-корн" за роль пірата Джека Спароу в фільмі "Пірати Карибського моря: Скриня Мерця". Ця картина також отримала головний приз - стаканчик, наповнений золотою повітряною кукурудзою, - як кращий фільм минулого року. 16-а щорічна церемонія вручення "Кинонагород MTV" завершилася в неділю увечері в Лос-Анджелесі.

Переможець в кожній категорії визначається глядачами музичного телеканалу, які голосують по телефону, за допомогою коротких текстових повідомлень або через інтернет. У номінації "Кращий негативний кіногерой" перемогу отримав Джек Ніколсон за роботу у фільмі "Відступники". Кращим бійцем кіноекрану на погляд глядачів MTV став Джерард Батлер, що зіграв царя Леонідаса в стрічці "300 спартанців".

Серед інших переможців Майк Майерс, який виграв в номінації "Покоління MTV" і Саша Барон Коен, якому дісталися дві нагороди. Коен заробив приз як кращий комедійний актор за його роботу у фільмі "Борат: вивчення американської культури на благо славного народу Казахстану". Коен також переміг в номінації "Кращий кінопоцілунок". Йому дісталася нагорода за цілування з Уїллом Фаррелом у фільмі "Ріки Бобі: король дороги". Двох коміків було нагороджено за поцілунок, який закінчився пристрасним катанням по підлозі а обіймах один одного.

Заслужений приз дістався 9-річному синові мегазірки Уїлла Сміта Джейдену, який разом з батьком зіграв у фільмі "В гонитві за щастям". Джейден прийняв свою нагороду в Торонто, де знаходився разом з батьками.

Цього року в шоу MTV, яке проводиться вже 16 років, з"явилися дві нові номінації: кращий кінообман і краще літнє кіно, яке ви ще не бачили. У першій номінації переміг режисер з Пенсільванії Енді Сигнор за його фільм United 300 - гібрид стрічок "300 спартанців" (300) і "Втрачений рейс" (United 93). Мультфільм "Трансформери" названий самою очікуваною прем"єрою літа, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «B США вручені кінонагороди MTV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі