понеділок, 05 травня 2008 15:23

Азербайджанська армія висунула Ільхама Алієва кандидатом в президенти на другий термін

Міністр оборони Азербайджану Сафар Абієв від імені особового складу Збройних сил країни висунув діючого главу держави Ільхама Алієва кандидатом в президенти на майбутніх в жовтні виборах.

Глава Міноборони виступаючи в понеділок на заході, присвяченому 85-літтю екс-президента країни Гейдара Алієва, відзначив зростання авторитету Збройних сил країни в регіоні в результаті успішної політики нинішнього керівництва Азербайджану.

Нагадаємо, Ільхам Алієв прийшов до влади в Азербайджані осінню 2003 року, після того як ЦВК країни оголосила його переможцем на президентських вибори, що пройшли в країні 15 жовтня. Після заяви ЦВК про перемогу на виборах сина Гейдара Алієва озброєна незгодна з підсумками виборів опозиція вийшла на вулиці азербайджанської столиці і влаштувала масові безлади, які продовжувалися протягом двох днів і закінчилися масовими арештами і затриманнями "незгодних".

Колишній президент Азербайджану Гейдар Алієв помер 12 грудня 2003 року в клініці міста Клівленд (штат Огайо, США), де він знаходився на лікуванні, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Азербайджанська армія висунула Ільхама Алієва кандидатом в президенти на другий термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі