Ексклюзиви
понеділок, 25 червня 2007 17:01

Азербайджанцям пообіцяли повернути радянські заощадження

Влада Азербайджану готуються повернути ощадні внески населення, що здані на зберігання і залишилися в банках з радянських часів. Про це заявив голова постійної комісії з економічної політики парламенту республіки Зіяд Самедзаде.

Створена по розпорядженню президента країни держкомісія, яку очолює прем"єр-міністр Азербайджану, уточнює, зокрема, кількість вкладників і суму боргів.

При цьому Самедзаде відзначив, що процес підрахунку супроводжується серйозними проблемами. Основні розбіжності пов"язані з тим, як буде індексовано майно. Крім цього в республіці виявлена велика кількість фальшивих ощадних книжок.

Голова парламентської комісії підкреслив також, що поки в законодавчі збори республіки не поступав проект закону про повернення внесків. Він буде підготовлений після того, як буде уточнений механізм повернення, уточнив Самедзаде. "Після того, як пропозиції будуть представлені уряду, підготовка проекту закону не буде проблематичною. Оскільки у зв"язку з цим є відповідна світова практика", - уточнив парламентарій, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Азербайджанцям пообіцяли повернути радянські заощадження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути