субота, 27 жовтня 2007 17:35

Азербайджан вимагає розслідувати напад на потяг Тюмень-Баку

Власті Азербайджану вимагають від керівництва ВАТ РЖД, Північно-Кавказської залізниці і транспортної міліції Північного Кавказу якнайскоріше розслідувати напад на пасажирський потяг в Калмикії, в результаті якого постраждали 25 азербайджанських пасажирів, повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на начальника прес-служби Азербайджанської державної залізниці Надіра Азмамедова.

За його словами, на потяг, що виходив з Тюмені в Баку, на станції Артезіан Північно-Кавказської залізниці напала група з 50-60 чоловік, озброєна ріжучими предметами. Четверо важко поранених були госпіталізовані в Кізлярі, сказав Азмамедов.

Постраждали також співробітники прибулої на місце події транспортної поліції і залізничники, зокрема, члени бригади складу потягу. За словами Азмамедова, в даний час склад знаходиться на азербайджано-російському кордоні і його прибуття в Баку очікується увечері в суботу, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Азербайджан вимагає розслідувати напад на потяг Тюмень-Баку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі