четвер, 18 жовтня 2012 22:29

Азаров закликав кримських татар не називати себе депортованими

Азаров закликав кримських татар не називати себе депортованими
Прем'єр став запевняти в тому, що президент, як ніхто інший, вирішував проблеми депортованих. Фото: dni.com.ua

Прем'єр Микола Азаров у ході своєї поїздки до Сімферополя попросив кримських татар більше не називати себе депортованими.

Таке прохання від прем'єра прозвучало у відповідь на запитання від депутата Верховної Ради Криму з числа кримських татар Лентуна Безазієва, який запитав про збільшення в майбутньому році обсягів фінансування на програму з облаштування депортованих у Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меджліс планує оголосити національну автономію

"Давайте ви себе не будете називати депортованими, - кинув Азаров у відповідь депутату і зірвав шквал овацій у залі, а потім продовжив. - Ви вже влилися в наш народ, у наше населення, стали невід'ємною його частиною".

При цьому прем'єр став запевняти в тому, що президент, як ніхто інший, вирішував проблеми депортованих раніше і продовжує це робити.

"Є проблеми, треба їх вирішувати? Треба вирішувати. Ви чудово знаєте, що президент Янукович, якраз ці проблеми вирішував і вирішуватиме. Домовилися?", - зазначив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров закликав кримських татар не називати себе депортованими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі