четвер, 17 лютого 2011 15:14

Азаров виділив Балозі 350 га закарпатської землі під туркомплекс

Кабінет міністрів дозволив розмістити туристичний комплекс на 350 га землі лісогосподарського призначення в Мукачівському районі Закарпатської області.

Про це сказано в розпорядженні Кабміну № 110 від 2 лютого.

Цим розпорядженням уряд скасував розпорядження № 269 від 13 лютого 2008 року, яким Кабмін скасував передачу 350 га земель лісів під будівництво туркомплексу в Мукачівському районі Закарпатської області.

Таким чином Кабмін відновив дію розпорядження № 990 від 14 листопада 2007 року.

Всього з цією метою виділяється 303,66 га лісів підприємства Мукачівське лісове господарство і 46,34 га лісів земель запасу Чинадіївської сільської ради.

Згідно з неофіційними даними в ЗМІ, земля була виділена для розвитку туристичної інфраструктури Центру розвитку туризму Синяк, який пов'язують з екс-головою Секретаріату Президента України, главою МНС Віктором Балогою, пишуть Комментарии.

Як повідомлялося, в лютому 2008 року уряд Юлії Тимошенко скасував передачу 350 га земель лісів під будівництво туркомплексу в Мукачівському районі Закарпатської області.

За інформацією газети Дело, Центр розвитку туризму Синяк пов'язаний з компанією Барва, підконтрольною главі Секретаріату президента Віктору Балозі. За словами депутата Закарпатської облради Андрія Сербайло, на території Синяка розташована дача Балоги.

У свою чергу директор Центру сприяння розвитку туризму Синяк Іван Матола стверджував, що Віктор Балога не має жодного відношення до зазначеного центру.

Зараз ви читаєте новину «Азаров виділив Балозі 350 га закарпатської землі під туркомплекс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі