субота, 01 вересня 2007 18:08

Азаров попрацює, поки Янукович займеться агітацією

Перший віце-прем`єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров не планує йти у відпустку і займатися передвиборною агітацією.

Про це Азаров заявив сьогодні після відкриття нового навчального центру Київського національного медичного університету ім.О.Богомольця.

"Ми з прем`єром поговорили - ну хтось же має й невідривно бути в уряді. Ну ось, напевно, я такою людиною і буду, яка буде постійно в уряді (працювати в період проведення передвиборної агітації). Якщо я кудись виїжджатиму, то це буде у вихідні дні", - сказав Азаров.

Він повідомив, що у нього поки що не заплановано ніяких поїздок, пов`язаних з виборчою кампанією. "У нас є такий головний командир – начальник штабу нашої партії (Партії регіонів), ось він мене поки що нікуди не запряг. Якщо з`явиться така необхідність, звичайно, я братиму участь, як і все, в цих заходах", - сказав Азаров.

16 серпня керівник Центрального виборчого штабу Партії регіонів Борис Колесніков заявив, що Янукович на початку вересня піде у відпустку для участі у виборчій кампанії, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Азаров попрацює, поки Янукович займеться агітацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі