вівторок, 06 березня 2007 13:54

Автосалон у Женеві пройшов під зеленими гаслами (ФОТО)
8

Фото: Audi R8

Довгоочікувану модель Audi R8 показали на виставці у швейцарській Женеві.

Екологічно чисті технології - одна з головних тем чергового збору гігантів автомобільної індустрії.

Нові моделі європейських автомобілебудівників, які присутні на показі, направлені на збереження екології і боротьбу з глобальним потеплінням.



Німецькі фірми Mercedes і BMW, які стали об"єктами жорсткої критики за те, що їхні машини викидають вуглекислоти більше середньостатистичних показників, теж показали свої екологічно чисті авто. Проте першими у галузі "зелених" технологій є японці - Toyota і Honda, які вже випускають спортивні моделі, оснащені гібридними бензиново-електричними двигунами. Невеликі європейські виробники - такі як Fiat - теж переходять на нові технології, направлені на заощадження палива. Renault і Volkswagen пропонують на огляд більш об"ємні версії своїх популярних моделей. На цей ярмарок вони привезли концепти своїх універсалів Clio і Golf.





Ford і Opel теж демонструють свої нові моделі. Новий Mondeo від Ford і концепту GTC, який повинен буде змінити Opel Vectra, ось-ось вийдуть на ринок.























































  

 










Фото REUTERS

За матеріалами РБК

Зараз ви читаєте новину «Автосалон у Женеві пройшов під зеленими гаслами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі