субота, 21 квітня 2007 11:31

Автомобіліст гвалтував жінок на кладовищі

Співробітники Головного управління МВС України в Одеській області затримали 40-річного одесита за підозрою в неодноразовому здійсненні насильства над жінками.

Про це повідомляє центр суспільних зв"язків ГУ МВС України в Одеській області.

У міліцію звернулася 21-річна одеситка, яка повідомила, що в ніч на 17 квітня на вул. Бреуса в районі 2-го Християнського кладовища її згвалтував чоловік, що підвозив дівчину на своєму автомобілі.

Потерпілий запам"ятав марку автомобіля, його прикмети і частково цифри номерного знаку. Співробітники кримінального розшуку Малиновського райвідділу міліції встановили і незабаром затримали підозрюваного, якого дівчина пізнала.

За даними УМВС України в Одеській області, потерпіла була не єдиною жертвою затриманого, раніше судимого 40-річного одесита.

Він підозрюється в тому, що вночі підвозив самотніх жінок і "вмовляв їх сісти на заднє сидіння свого автомобіля, звідки самостійно вийти неможливо", повідомляє ЦОС УМВС.

Водій вибирав темні місця або провулки, де під загрозою фізичної розправи гвалтував жінок.

Міліція проводить заходи щодо встановлення всіх жінок, що постраждали від дій затриманого, пише "Новий регіон".
Зараз ви читаєте новину «Автомобіліст гвалтував жінок на кладовищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі