середа, 30 травня 2007 15:45

Автомобіль заступника київського мера збив на смерть людину

Сьогодні, 30 травня, близько 6 ранку, біля будинку, який знаходиться за адресою бульвар Шевченка, 23, чорний кабріолет BMW, зареєстрований, як повідомляють очевидці, на секретаря Київради Олеся Довгого, збив на смерть охоронця посольства Японії в Україні - Володимира Куликовського, старшого прапорщика підрозділу з охорони посольств та консульств.

За кермом, за свідченнями очевидців, був молодий чоловік років 23-25, зовні схожий на Довгого.

Відразу після аварії охоронці, які супроводжували кабріолет на іншому автомобілі, відвезли водія з собою. Про це повідомили очевидці того, що трапилося.

Представник ДАІ в телефонному інтерв"ю визнав, що ДТП вранці на бульварі Шевченка мало місце, але заявив, що не має інформації про те, кому належала машина.

Тим часом, прес-секретар Олеся Довгого Юрій Хавич цілком спростував усі чутки про те, що машина, зареєстрована на Довгого, збила людину, як і будь-яку причетність Довгого до якого-небудь ДТП.

Він також уточнив, що автомобіль Довгого, BMW сьомої моделі, знаходиться під будівлею Київміськадміністрації, у чому, за його словами, може пересвідчитися будь-який бажаючий, пише Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль заступника київського мера збив на смерть людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі