понеділок, 21 квітня 2008 15:12

Автомобіль Джеймса Бонда впав в озеро

Автомобіль марки AstonMartin, що використовується Джеймсом Бондом у фільмі "Квант милосердя", впав в озеро. За кермом машини знаходився водій, який перегоняв AstonMartin до місця зйомок чергового епізоду 22-ої стрічки про Агента 007. Водій не впорався з керуванням і зірвався з дороги, втопивши авто вартістю майже в 300 тис. доларів.

Дорогий автомобіль, що дістали з озера за допомогою підйомного крана, був повністю розбитий. Водій, який сидів за його кермом був доставлений до однієї з місцевих клінік на півночі Італії. Стало відомо, що він отримав незначні травми, передає AP.

Нагадаємо, 22-а за рахунком стрічка про Агента 007, що отримала назву "Квант милосердя" (QuantumofSolace), вийде на початку листопада 2008 року. Назва картини була узята з розповіді ЯнаФлемінга, написаного в 1960 році. Головну роль у фільмі грає ДенієлКрейг. Новою подружкою Бонда стала українська фотомодель Ольга Куріленко, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль Джеймса Бонда впав в озеро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі