четвер, 24 березня 2011 17:15

"Автомайданівці" намагалися відібрати в олігархів Україну
12

Фото: Фото: Ірина ПАТЛАТЮК / Gazeta.ua

Сьогодні близько 10.30 в місті Умань на Черкащині пройшли акції протесту учасників автомайдану "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!".

Західна колона, що вирушила в понеділок зі Львова дісталася Умані вчора. Півсотні уманців прийшли, аби їх підтримати.

Уманці пояснили малу явку тим, що ліга підприємців міста не підтримала акцію і не прислала жодного представника. Разом із членами атомайдану на центральній площі міста зібралося близько 100 людей. Головними лозунгами були "Ударам автопробігом по беспределу", "Конституційні права громадянам", "Стоп псевдореформам".

Охочі могли висловити свою думку в мікрофон. Для добровільних пожертв на автопробіг стояла скринька, в яку дехто кидав гроші. Також уманці купували у "автомайданівців" книги з інформацією для підприємців. Листи з підписами всіх учасників мітингу "автомайданівці" пообіцяли передати президенту, щоб показати незадоволення народу владою.

З Умані автоколона вирушила в Білу Церкву. До одинадцяти екіпажів автомайдану приєдналося кілька авто з Умані, щоб завтра взяти участь в акціях в Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Автомайданівці" намагалися відібрати в олігархів Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі