субота, 10 травня 2008 19:12

Автобус збив на смерть вагітну жінку, коли вона йшла в дитячий магазин

Автобус збив на смерть вагітну жінку на пішохідному переході, коли вона йшла в магазин за пелюшками для свого первістка.

За три тижні до пологів мешканка Оренбурга 29 літня Катерина Хричева відправилася в торговий центр, щоб заздалегідь купити одяг для дитини. Жінка дуже поспішала, уявляючи, як вибиратиме найкрасивіші сорочки і брязкальця.

На Салмишській вулиці Катерина упевнено ступила на "зебру". І лише вона дійшла до середини проїжджої частини, як у цей момент напереріз вилетів автобус ПАЗ.

Водій спробував загальмувати, але було вже пізно - авто збило Тетяну. Удар був такої сили, що жінка померла на місці. Загинула і її ненароджена дитина.

Незабаром на місце трагедії прибіг чоловік нещасною 29-річний Михайло. Він сів навпочіпки поряд з бездиханним тілом дружини і заплакав.

- Господи, за що?! - голосив убитий горем Михайло, дивлячись на свою кохану.

Подружжя Хричеви дуже довго чекали на народження свого первістка. Коли вісім місяців тому Тетяна відчула, що вагітна, Михайло був на сьомому небі від щастя.

Міліціонери, які міряли гальмівний шлях ПАЗа, вважають, що в смерті жінки винен водій.

- За попередньою версією, у автобуса були несправні гальма - гальмівний шлях дуже маленький, - говорить інспектор полку ДПС Володимир Гогін, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Автобус збив на смерть вагітну жінку, коли вона йшла в дитячий магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі