пʼятниця, 02 березня 2007 15:44

Автобус з бейсболістами впав з моста на автостраду в США (ФОТО)

Переповнений автобус, який перевозив юнацьку бейсбольну команду, впав з моста на шосе 75 в центрі Атланти (штат Джорджія), прямо в гущавину машин. Аварія сталася вранці у час пік.

6 пасажирів загинули, 9 отримали важкі отримали поранення. У шпиталізованих є травми голови, грудей та інші серйозні пошкодження.

Всього в автобусі було 35 людей. Він прямував з штату Огайо до Флоріди. Очевидці розповідають, що після аварії "молоді люди виповзали з автобуса".

Потім за допомогою пожежників потерпілих діставали через аварійні люки в даху. Огорожа на мосту, з якого впав автобус, сильно пошкоджена, а навколо місця, на яке він звалився, валяються уламки і багаж - зокрема, спортивний інвентар.

Нагадаємо, останнє аналогічне ДТП відбулося восени. Автобус, на якому група школярів прямувала на екскурсію, з"їхав з естакади автотраси в штаті Алабама і з висоти приблизно 10 м впав на землю. Тоді загинули троє учениць старших класів, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Автобус з бейсболістами впав з моста на автостраду в США (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі