вівторок, 22 травня 2007 17:17

Авто з вісьмома пасажирами впало в річку на Полтавщині. Є загиблі

У селі Вакулинці Полтавської області 21-го травня близько 19:00, автомобіль ВАЗ-2110, що проїжджав біля автобусної зупинки, перекинувся і впав у річку Ворскла.

Пізніше стало відомо, що в авто знаходилося 8 чоловік, серед них хлопчик 1994 року народження і дві дівчинки 1992 і 2000 років народження.

Встановили, що 45-річний водій легковика під час аварії перебував в нетверезому стані. Він не справився з управлінням і на швидкості приблизно 120 кмгодина з"їхала в кювет. Машина на великій швидкості збила дерево і влетіла в річку, повідомляє прес-служба МНС.

- Ми стояли на зупинці і чекали автобус, – розповідає очевидець Володимир Перлик, все сталося за лічені секунди. Встигли лише побачити, як мчить на великій швидкості автомобіль. Він пішов на обгін і зник в кюветі.

Всі хто бачив подію, відразу ж кинулися туди. Коли побачили, що машина зникла під водою, хлопці, знявши одяг, кинулися у воду. Через деякий час на поверхні з"явилося двоє чоловіків. Це були водій і один з пасажирів 1969 року народження.

Їх почали розпитувати: чи залишилися ще люди в авто. Ті невпевнено повідомили, що там ще є двоє, чи то троє людей.

Хлопці допомогли вибратися ще чотирьом пасажирам затонулого авто. Їм доводилося занурюватися на глибину 4-5 метрів, щоб витягнути потерпілих.

- Під водою я побачив тіло дитини, – говорить Володимир Перлик, спочатку подумав, що вона мертва. А коли підплив ближче, вона схопила мене за шию, і ми разом виплили на поверхню. Потім я знову впірнув.

Хлопець врятував життя двом дітям – братові і сестрі 1994 і 2000 років народження, яких пізніше направили в 1-у міськлікарню.

Хвилин через п"ятнадцять водій затонулого автомобіля спохватився, що немає його дочки, він попросив хлопців, щоб її теж пошукали.

Тіла дочки водія і матері врятованих дітей витягнули вже водолази, які прибули на місце події. Вони також допомогли працівникам Ленінського райвідділу МНС витягнути з води автомобіль, передають E-news.

Зараз ви читаєте новину «Авто з вісьмома пасажирами впало в річку на Полтавщині. Є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі