вівторок, 08 вересня 2009 16:24

Авто МНС, яке їхало на гасіння пожежі, протаранило 4 машини (ФОТО)
5

У понеділок, 7 вересня, близько 12:00 на проспекті Маяковського, 32, на київському житловому масиві Троєщина, за універсамом Фестивальний, зіткнулися п"ять автомобілів.

Як повідомили в ДАІ Києва, пожежна машина Газель рухалася проспектом Маяковського від проспекту Ватутіна з увімкненою сиреною. Для того, щоб обігнати транспорт, автомобіль МНС виїхав на зустрічну смугу руху.

У цей момент, Kia Cerato, який прямував попутно з Газеллю, зробив розворот через подвійну осьову. У результаті цього Газель на швидкості в"їхала в лівий бік Kia.

Kia зачепилася за бампер, а Газель проїхалася по припаркованих на узбіччі машинам.

Першим автомобіль МНС зачепив Mitsubishi Colt, потім - мікроавтобус Volkswagen, а той, у свою чергу, вдарив Hyundai Tucson.

Як повідомили в МНС Києва, у результаті ДТП сильно постраждав водій Kia - швидка допомога госпіталізувала потерпілого з важкими травмами.

Як стало відомо, машина МНС їхала гасити пожежу у квартирі на Троєщині.

"Сказати точно, хто був винуватцем ДТП, зараз не можна. Слідча група ще не подала доповіді", сказав начальник прес-служби київської ДАІ Євгеній Кравець.

Як повідомлялося раніше, у серпні цього року в Києві на проспекті Перемоги в результаті зіткнення двох автобусів та автомобіля було травмовано сім осіб.

За матеріалом Корреспондент.net

Фото Magnolia-tv.com
Зараз ви читаєте новину «Авто МНС, яке їхало на гасіння пожежі, протаранило 4 машини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі