середа, 14 травня 2008 14:08

Авто міліції врізалося у "швидку", що перевозила пацієнта

У Мелітополі Запорізької області внаслідок зіткнення службового автомобіля місцевого райвідділу міліції та карети "швидкої допомоги" постраждали троє людей.

Як повідомили в Запорізькому облуправлінні ДАІ, аварія сталася напередодні: "О 12.30 в Мелітополі автомобіль ЗАЗ-1102 ("Таврія" Мелітопольського РВВС) зіткнувся з автомобілем, що рухався з включеними звуковим і світловим сигналами, ГАЗ-2705 ("швидка" місцевої райлікарні). Унаслідок ДТП постраждали 3 людей: 34-річний водій "Таврії" та 35-річний пасажир ЗАЗу, а також пасажирка (фельдшер "швидкої") - жінка 1974 р.н., які отримали черепно-мозкові травми, струси головного мозку та інші травми, з якими були госпіталізовані з місця аварії", - сказали в ДАІ.

За даними головлікаря Мелітопольської ЦРЛ Олександра Семенюти, у момент зіткнення машина "швидкої" везла з села Терпіння до райлікарню непритомну пацієнтку.

"Пацієнтка в аварії не постраждала, після ДТП її перевантажили в іншу машину "швидкої" і доставили в лікарню", - повідомив О.Семенюта.

Причини та винуватців ДТП встановлюють дізнавачі Державтоінспекції, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Авто міліції врізалося у "швидку", що перевозила пацієнта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі