понеділок, 07 квітня 2008 10:40

Австрія упевнена, що "Аль-Каїда" звільнить двох заручників

Австрія висловила впевненість в тому, що "Аль-Каїда" звільнить двох утримуваних в заручниках громадян, не дивлячись на те, що термін ультиматуму, висунутого викрадачами закінчився опівночі минулої неділі. "Ми впевнені, і розділяємо при цьому думку влади Малі, включаючи президента Амаду Тумані Туре, що у нас буде достатньо часу, щоб звільнити заручників і повернути їх в сім"ї неушкодженими", - заявив в столиці Малі Бамако посол Австрії Антон Прохаска.

Разом з тим, він не повідомив подробиць переговорів з викрадачами. Антон Прохаска є основним австрійським парламентером по звільненню 51-річного Вольфганга Ебнера і 43-річної Андреа Клойбер, зниклих в кінці лютого під час подорожі по пустелі Цукру в районі тунісько-алжірського кордону. Тільки 10 березня телеканал "Аль-Джазіра" повідомив про їхнє викрадання терористами "Аль-Каїди".

Бойовики вже двічі переносили термін ультиматуму, вимагаючи за життя австрійців, що знаходяться, за непідтвердженими даними, на півночі Малі, викуп і звільнення з в"язниць Тунісу та Алжиру близько 10 своїх спільників, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Австрія упевнена, що "Аль-Каїда" звільнить двох заручників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі